• Shporta e Blerjeve është bosh!

Historia e një vajze gjermane se si e pranon Islamin, nga urrejtja që ka për muslimanët dhe Islamin të cilën urrejtje e ka nga rrethi shoqëror ku jeton dhe paragjykimet e tyre, deri te admirimi dhe pranimi i Islamit nga ana e saj. Problemet që i dalin asaj nga shoqëria dhe në veçanti nga familja e saj e sidomos nëna e saj që në asnjë mënyrë nuk mund ta pranoj që vajza e saj e ka pranuar Islami.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good