• Shporta e Blerjeve është bosh!

Mire se vjen lexues i dashur... Ne nje moment te caktuar, ndjen se jeta jote po ecen jo ne drejtimin qe ti e deshiron... Shikon vitet e kaluara te jetes tende, dhe nuk ndjen se ke arritur te besh ne te gjithe cfare e kishe ambicie ta beje... Hedh syte nga e ardhmja qe po vjen, dhe lutesh qe Zoti te te jape aftesine, energjine dhe forcen te besh gjithe  qe  s'ke mundur te  besh den tani, dhe te besh shume e me shume arritje. Ky liber eshte shkruar per tiu pershtatur gjendjes ne te cilen gjendesh ti. Ky liber i drejtohet qenies dhe ndjesive te tua... perkedhel ndjenjat dhe deshirat e tua. 

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good