• Shporta e Blerjeve është bosh!

Në vitin 1984, një grup gjeologësh shkuan në Afrikë në kërkim të diamanteve dhe të gurëve të tjerë të rrallë e të çmuar. Mes atyre, qendej edhe një gjeolog japonez gë quhej Joki. Ky ishte një i ri rreth të tridhjetave, plot entuziazëm dhe gjallëri, dhe njihej për këmbënguljen dhe për dëshirën e tij për aventurë.


Joki zgjohej herët, që në orën pesë të mëngjesit, për të filluar udhëtimin e tij të përditshëm në kërkim të diamanteve dhe të gurëve të rrallë e të çmuar, pastaj kthehej në hotel në orën dhjetë të darkës. Ditët kaluan, dhe Joki nuk arriti të gjente asgjë me rëndësi. Pasi kaluan dy javë që kur kishte shkuar atje, ai vendosi t’i ndërpriste kërkimet dhe të kthehej në Japoni,pasi i kishte humbur të gjitha shpresat se do të mund të gjente ndonjë gje. Kjo ishte hera e parë në jetë, për Jokin, që ai po hiqte dorë nga qëllimi i tij…….

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good