• Shporta e Blerjeve është bosh!

Libri "Ai është Allahu,rrugëtim drejt qiellit të shtatë",është një libër në të cilin autori Ali Ibn Xhabir El Fejfi në mënyrë brilante i sqaron dhjetë nga emrat e Allahut.

I lidh ato drejtpërdrejt me nevojat e përditshme të njeriut, duke sqaruar mënyrën e përfitimit përmes kuptimeve që sjellin me vete, si dhe zbatimin praktik të këtyre kuptimeve në secilën gjendje që përballet njeriu. Për secilin emër të Allahut ka ilustruar me shembuj konkret që i kanë ndodhur atij personalisht, apo atyre që i njeh nga afër.

Jam thellësisht i bindur pas leximit të këtij libri do të jesh një njeri tjetër, në kuptimin më pozitiv të mundshëm. Do të jesh më i dobishëm pēr vete, familjen tënde dhe të gjithë shoqërinë në përgjithësi. Nuk ka sesi të mësosh për Krijuesin Tënd, e ato njohuri dhe mësime të mos ndikojnë drejtpërdrejt në jetën tënde, përceptimin tënd mbi jetën dhe konceptimin e problemeve të saj.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good