• Shporta e Blerjeve është bosh!

Vdekja dhe jeta në varr, vështirsitë e vdekjes, nata e varrit, shpërblimi, ndëshkimi

Vdekja dhe jeta në varr, vështirsitë e vdekjes, nata e varrit, shpërblimi, ndëshkimi

  • 420Lekë

Në këtë libër do të shohim se si i vjen fundi kësaj bote për të kaluar më pas në Ditën e Kiametit dhe ndodhitë e mëdha të asaj dite të madhe, derisa të kalojmë Siratin inshAllah. Në këte libër do të mundohemi shkurtimisht të përshkruajmë kohën kur do të ndodhë kiameti, mënyrën se si do të ndodhë, pastaj ringjalljen dhe daljen e njerëzve para Zotit të tyre, më pas gjërat me të cilat do të ballafaqohen njerëzit gjatë asaj dite, e cila është shumë e madhe dhe e gjatë, është dita me vështërsitë më të mëdha që do të përjetojë njeriu ndonjëherë, ditë vendimtare për ardhmërinë e tij, për ardhmërinë e tij, për lumturinë e tij të pafund.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good