• Shporta e Blerjeve është bosh!

Lumturia e vertete qendron ne devotshmerine e zemres, ndersa fatkeqesia qendron ne zvetenimin e saj. Lumturine e vertete zemra e gjen duke besuar ne Allrahun, dhe eshte  e qete vetem ateher sic thote Lavdiploti, kur i bindet dhe kur e permend: "Ata qe besuan dhe me te permendur AllIlahun, zemrat e tyre qetesohen; pra ta dini se me te permendur AllIlahun zemrat stabilizohen". (Er-Raid: 28) Nga ajo qe u tha, eshte e qarte se rruga deri ne Iumturi qendron ne perkujdesjen ndaj zemres, ruajtjen e saj, kultivimin dhe sherimin e saj nga semundjet, ne menyre qe t'i pergjigjet Zotit te vet. Prandaj, do te kete sukses ai qe ndihmohet nga All-Ilahu, ndersa do te pesoje  ai cilin e le pa perkujdesjen dhe udhezimin e Tij. 

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good