• Shporta e Blerjeve është bosh!

Rijadus-salihin. Çdo ditë me pejgamberit sal-lallahu alejhi ve sel-lem. (KOMPLETI)

Rijadus-salihin. Çdo ditë me pejgamberit sal-lallahu alejhi ve sel-lem. (KOMPLETI)

  • 4,200Lekë

    Shtëpia Botuese: Nun
  • Autori: Imam Neveviu
  • ISBN: 9786084509813
  • Numri i Fletëve: 1350

Ne emer te Allahut, te Gjithemeshirshmit, Meshirplotit! 

Falenderimi i takon Allahut, Superiorit, Krenarit, Atij qe fal shume, Ai qe e fut naten ne dite, duke ua perkujtuar atyre qe kane zemer dhe sy per te shikuar dhe duke ua ndricuar rrugen atyre qe kane mendje dhe mencuri. Falenderimi i takon Atij qe ka zgjedhur prej krijesave te Tij ata qe ka dashur dhe qe i ka bere modeste ne kete bote, u ka dhene devotshmeri, dhiker te perhershem, marrje te panderprere te mesimeve dhe (le i ka udhezuar te shkojne drejt nenshtrimit te Tij, qe te pergatiten per shtepine e ardhshme dhe te ruhen prej te gjitha gjerave qe shkaktojne zemerimin e Tij dhe qe cojne ne shtepine e shkaterrimit, qe te qendrojne denjesisht ne fene e tij, pa marre parasysh se ne dare gjendjeje dhe rrethanash gjenden. E falenderoj me nje falenderim te pafund, gjitheperfshires dhe te paster. Deshmoj se nuk ka zot tjeter pervec Allahut dhe deshmoj se Muhamedi eshte robi dhe i Derguari i Tij, i zgjedhuri i dashur, miku i afert, udhezues ne rrugen e drejte, thirres ne fene e drejte, bekimet dhe paqja e Allahut qofshin mbi te, mbi te gjithe Pejgamberet e tjere, mbi familjet e tyre dhe mbi gjithe njerzit e tjere te mire.


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good