• Shporta e Blerjeve është bosh!

Falenderimi i takon vetern Allahut, Zotit to gjithesise. Paqja, begatia, meshira dhe shpetimi i Allahut qofshin mbi zoterine tone - Muhamedin-, mbi familjen dhe shoket, si dhe mbi te gjithe ata qe e kane ndjekur, po e ndjekin dhe do ta ndjekin rrugen  e tij deri ne diten e Kijametit. Nuk ka dyshim, se nga punet me te mira dhe diturite me te dobishme Eshte sherbimi ndaj Sunetit te paster profetik dhe lehtesimi i tij per ta kuptuar ate. NE cdo kohe, dijetaret e Islamit jane perpjekur qe t' i sherbejne Sunetit, prandaj ata kane shkruar per cdo gje qe ka lidhje me hadithin. Sherbimi me i mire qe i eshte bere Sunetit, eshte shkrimi i doktrines se shkences se hadithit. Kjo shkence eshte boshti dhe peshorja ekzakte per njohjen dhe dallimin e hadithit te vertete nga hadithi i dobet. Allahu i Madheruar i shperblefte te gjithe ata dijetare, te cilet kane kontribuar per kete shkence - nga i pari tek i  fundit.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good