• Shporta e Blerjeve është bosh!

Dr.Ibrahim Rrahim Gashi Lindi më 23 gusht 1935.Mbaroi gjimnazin ne Mitrovice, Kosove ne vitin 1995.

Vazhdoi fakultetin e  shkencave te natyres për matematikë-astronomi, në Beograd ne vitet 1955 deri 1959.Ne fund te prrillit 1959  u burgos nga udb-ja jugoslave dhe me 15 qershor 1959 u debua familjarisht per ne shqiperi.Punoi si  mësimdhënës në shkollat e mesme të Krujës dhe më 1984-1990 dha leksione, si pedagog i jashtëm, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës.Eshte autor i shume shkrimeve per matematike dhe astronomi .

Eshte autor i shume shkrimve per matematiken dhe astronomine("Gjeometrine dhe hapesirat joeuklidiane"),"Vrojtimet astronomike ne shkollen e mesme", "Bazimi matematik e astronomik i kalendareve", "Mbi kalendarin Hixhri Henor", "Mesimdhenia e gjeometrise ne shkollen e mesme, e pare ne aspektin shkencor filozofik e metodik" etj., te botuara ne revista te ndryshme apo te referuara ne sesione shkencore.Rreth 15 vjet eshte marre me drejtimin e rretheve metodike dhe komisioneve te lendes se matematikes per shkollat e mesme.


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good