• Shporta e Blerjeve është bosh!

Dijetaret më të njohur Bashkekohorë Shqiptare të Hadithi Sherifit

  • 280Lekë

Libri te cilin e kemi prane duarve tona permbledhe biografite e dijetareve me te famshem nga shqiptaret bashkekohore ne lemine e hadithit, sic Jane dijetaret me fame boterore: dijetari Muhammed Nasiruddin Albani, dijetari Abdulkadir Arnauti dhe dijetari Shuajb Arnauti. 

Dijetaret ne fjale jetuan ne vendet e Shami Sherifit, atje u afirmuan, si dhe u bone nga njerezit me te  famshem te  shkolles tradicionaliste ne kohen bashkekohore. 

Emrat e ketyre personaliteteve ishin te  njohur kudo ne boten Islame, ne vecanti u shquan me shkrime, recensime, perpunime te haditheve, referenca dhe mbikeqyrje. 

Librin ne fjale e ben me te  famshem edhe kjo, se autori i librit njihej per se afermi me keta dijetare me fame boterore dhe i kishte shoqeruar ata vite te tera. 

Ndjejme kenaqesine qe ky liber te  jete i llojit te vet i cili mbane emrin e qendres tone. Lusim Allahun xh.sh. qe nga ky liber te perfitojne dijetaret se bashku me kerkuesit e dijes, si dhe te botohen pas tij libra te tjere te dobishem te cilet Jane shkruar, recensuar e perkthyer. Vertete Ai eshte lutesi me i  miri.


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good