• Shporta e Blerjeve është bosh!

Libri qe keni ne duar, permes stilit te tij unik akademik,iu prezanton programin e profetit Muhamed (Paqja qofte mbi te!) ne jeten e tij bashkeshortore; ju prezanton me sjelljen  tip me familiaret e vet, brenda dhe jashte shtepise profetike dhe ju prezanton me metodat e perdoruara prej  tij ne kurimin e problemeve bashkeshortore qe ndodhen ne shtepine e tij fisnike. Subjekti i ketij libri vjen ne kornizen e bisedes mbi jurisprudencen e familjes muslimane; duke prezantuar zgjidhje te shumta qe sherbejne per mbroitjen e specifikave te familjes muslimane; i pasuruar me hulumtime, analiza dhe standarde te perftuara nga jeta me e kompletuar bashkeshortore. Perpjekiet djallezore, synojne qe sistemi familiar islam te copetohet, te pushtohet nga rremuja dhe tymnaja, te automatizohet dhe telekomandohet nga planet djallezore, te cilat kanosin seriozisht diniitetit human, duke tentuar me cdo kusht shperberjen e families islame dhe per pasoje edhe te shoqerise islame... 


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good