• Shporta e Blerjeve është bosh!

Aftesite e gjuhes jane shume te medha, aq sa njeri nga njerezit e suksesshem ne jete, qe kishte para, bashkeshorte, kompani e shume gjera te tjera, kur e pyeten: "Nese i humbet te gjitha kompanite, pasurine, njohjet dhe te gjitha aftesite qe ke, e te thone se nga te gjitha keto do ta kthejme vetem nje aftesi, cilen do te deshiroje qe te te kthehej?", ai tha: "Do te kerkoja qe te me kthehej aftesia ligjerimit", pra, ajo qe ka te beje me artin e fjales. Kur e pyeten se perse?

Ai tha: "Sepse me ane te saj kam mundesi t'i rifitoj te gjitha ato qe kam humbur, duke i bindur te tjeret qe te bashkepunojne me mua!" Nese deshiron qe njerezit te te afrohen dhe te te duan, dije se ti nuk do te hysh ne zemrat e tyre per pasuri-ne e shumte qe ke, as per shkak te bukurise se fytyres tende, as per shkak te prejardhjes tende te fisshme dhe as per shkak te detyres dhe postit qe ke. Ti mund te hysh ne zemrat e tyre me ane te artit tend ne marredheniet me ta. 


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good