• Shporta e Blerjeve është bosh!

Organizata Mjekësore Amerikane në Kolumbi, e cila u shërben rreth dyzet mijë pacientëve, bëri një studim për kohën që pret një i sëmurë në klinikat e tyre para se te kontrollohet nga mjeku.
Studimi zbuloi se ajo kohë zgjat nga dhjetë deri në njëzet minuta, dhe nëse pacientit i duhet të presë më shumë se kaq, kjo ndodhte për shkak të papërgjegjshmërisë nga ana e mjekëve.
Kështu ata e panë të arsyeshme që t'i kompensonte pacientët, të cilët presin më shumë se koha e përmendur më sipër.
Ata krijuan kupone, ku secili kishte vlerën e pesë dollarëve, dhe të cilët do t'ua jepte pacientëve për çdo minutë që ata e shpenzonin pas njëzet minutave të caktuara, pacienti kishte të drejtë t'i përdorte këto kupone për të blerë barna dhe gjëra të tjera mjekësore të nevojshme, ose mund t'i merrte ato në dorë.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good